ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАННЯ ЛІКАРІВ-ІНТЕРНІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ХІРУРГІЯ” НА ОЧНОМУ ЦИКЛІ ІНТЕРНАТУРИ - Матвійчук, Б. О.; Заремба, В. С.; Бочар, В. Т.; Матвійчук, О. Б.; Павловський, І. М.; Голик, Ю. Й.; Федчишин, Н. Р.; Квіт, А. Д.; Стасишин, А. Р. (Медична освіта, 2014)
З метою підвищення ефективності підготовки інтернів зі спеціальності “Хірургія” на очному циклі інтернатури, окрім практичного навчання, вважаємо доцільним більш ширше залучення їх до наукової праці, шляхом систематичного реферування сучасної наукової літератури, збору клінічного матеріалу та публікації статей у фахових хірургічних журналах. При наявності декількох різних за профілем клінічних баз для всебічного та якісного навчання молодого лікаря-хірурга під час навчання в очній частині інтернатури рекомендуємо проводити місячну ротацію інтернів між цими базами.