ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО- ОСОБИСТІСНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЛІКАРІВ - Краснов, В. В. (Медична освіта, 2014)
Показані проблеми формування соціально-особистісних компетенцій при підготовці лікарів. Відображено важливістьвикористання технологій кооперативного навчання. Зроблено висновок про можливість і необхідність формування професійних компетенцій спільно з соціальними компетенціями.