СУЧАСНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ ПРИ ВИКЛАДАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛІКІВ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ШКОЛИ - Донченко, Н. В. (Медична освіта, 2014)
Серед дисциплін, які формують провізора як фахівця у певній галузі, значне місце займає технологія ліків. У формуванні майбутнього провізора-спеціаліста важливе місце мають теоретична підготовка та практична спрямованість.Використання сучасних методів навчання сприяє кращому засвоєнню матеріалу та має практичну значимість. Персональний комп’ютер, що активно задіяний у навчальному процесі, з комплексом програмного забезпечення та електроннимипосібниками, мультимедійними презентаціями та базою тестових завдань дозволяє оптимізувати процес навчання та здійснювати індивідуальний підхід до отримання знань студентами. Навчальні посібники, розроблені кафедрою, сприяють професійній підготовці студентів завдяки спеціальному компонуванню матеріалу, зокрема нормативних документів.