ГОРИЗОНТИ СПІВПРАЦІ НМАПО ІМЕНІ П. Л. ШУПИКА ТА ТДМУ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО - Гребеник, М. В.; Боярчук, О. Р. (Медична освіта, 2014)
У статті окреслені основні напрямки багаторічної співпраці між провідним закладом післядипломної освіти України – Національною академією післядипломної освіти імені П. Л. Шупика та Тернопільським державним медичним університетом імені І. Я. Горбачевського.