ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДИХ ЛІКАРІВ ШЛЯХОМ СТВОРЕННЯ РЕАЛЬНИХ ЖИТТЄВИХ СИТУАЦІЙ ДЛЯ СТУДЕНТІВ - Геряк, С. М. (Медична освіта, 2014)
У статті наведено досвід використання реальної життєвої ситуаційної задачі як один з інноваційних методів навчання студентів-медиків.