ДОСВІД ТА ПЕРСПЕКТИВА ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ “МЕДИЧНА ХІМІЯ” У МЕДСЕСТЕР-БАКАЛАВРІВ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ - Герасимець, І. І. (Медична освіта, 2014)
На сучасному етапі відбуваються кардинальні зміни в способах поширення та використання інформації, що зумовлюють еволюцію освітніх технологій, сприяють активному впровадженню дистанційної освіти як одного з напрямів реформування і стратегічного розвитку освітньої системи України. В умовах ринкової економіки, інформаційно-технологічного розвитку посилюються вимоги до освіченості, професіоналізму фахівців всіх рівнів підготовки. Саме тому сьогоднізроблена величезна ставка на дистанційну форму навчання, яку спеціалісти зі стратегічних проблем освіти називаютьосвітньою системою ХХІ століття.