СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ЗНАНЬ ЧЕРЕЗ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ - Андрієвський, І. Ю. (Медична освіта, 2014)
На основі аналізу літературних джерел та досвіду автора висвітлено місце новітніх технологій (інформаційно-технічних та інтерактивних освітніх) у системі сучасної вищої медичної освіти, розкрито нові підходи їх застосування у навчальному процесі щодо формування та розвитку знань.