ДО 95-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ІНОЗЕМНИХ МОВГРИГОРІЯ ФЕОДОСІЙОВИЧА ОКОМЕНЮКА (1930–2020) - Федчишин, Н. О. (Медична освіта, 2025)
ДО 95-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ІНОЗЕМНИХ МОВГРИГОРІЯ ФЕОДОСІЙОВИЧА ОКОМЕНЮКА (1930–2020)