ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ - Корда, М. М.; Шульгай, А. Г.; Машталір, А. І. (Медична освіта, 2023)
Анотація. У статті розглянуто особливості організації освітнього процесу в Тернопільському національному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського МОЗ України у період воєнного стану. Висвітлено заходи, спрямовані на забезпечення безпечного освітнього середовища та подолання викликів сьогодення. На підставі проаналізованих даних зроблені висновки щодо забезпечення якості надання освітніх послуг, набуття здобувачами практичних навичок та безпечного середовища.