РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ: - Чемич, М. Д. (Медична освіта, 2022)
Лайм-бореліоз / [М. А. Андрейчин, М. М. Корда, М. І. Шкільна та ін.] ; за ред. М. А. Андрейчина та М. М. Корди. – Тернопіль : ТНМУ, 2021. – 376