ВПРОВАДЖЕННЯ ОСНОВ ПРЕКОНЦЕПЦІЙНОГО ЗДОРОВ’Я У СИСТЕМУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ - Січкоріз, О. Є. (Медична освіта, 2013)
У статті узагальнено досвід роботи кафедри медичної діагностики і терапії факультету післядипломної освіти Львівсько- го національного медичного університету імені Данила Галицького щодо впровадження основ преконцепційного здоро- в’я населення у програму післядипломної підготовки лікарів-гінекологів, педіатрів, неонатологів, сімейних лікарів.