ОСОБЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ “НЕВІДКЛАДНІ СТАНИ” ДЛЯ СТУДЕНТІВ-МЕДСЕСТЕР НА КАФЕДРІ НЕВІДКЛАДНОЇ ТА ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТДМУ ІМ. І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО - Сидоренко, О. Л. (Медична освіта, 2013)
У статті наведені особливості дистанційного викладання дисципліни “Невідкладні стани” для студентів-медсестер, що полягає у створенні деталізованих спеціалізованих алгоритмів надання невідкладної допомоги. Вказано на перспективи впровадження дистанційної освіти у даної категорії студентів.