ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО СПІЛКУВАННЯ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ - Пришляк, А. М.; Зевако, В. І.; Стефанишин, К. Л. (Медична освіта, 2013)
Досліджено комунікативний аспект професійно-орієнтованого спілкування та форми його реалізації на лексичному й граматичному рівнях. Розглянуто основні прийоми вироблення фахового мовлення у вітчизняних та іноземних студентів. Проаналізовано види завдань, спрямованих на формування професійно-орієнтованого спілкування майбутніх лікарів.