ФОРМУВАННЯ ЗНАНЬ, УМІНЬ І ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК З КАРДІОЛОГІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ЛІКАРІВ-ІНТЕРНІВ З ФАХУ “ВНУТРІШНІ ХВОРОБИ” - Потяженко, М. М.; Люлька, Н. О.; Соколюк, Н. Л.; Гаєвський, С. О. (Медична освіта, 2013)
У статті наведені сучасні педагогічні підходи, що забезпечують ефективне засвоєння матеріалу з кардіології на після- дипломному етапі підготовки лікарів-терапевтів. Основна увага приділяється етапності навчання, формуванню прак- тичних навичок та використанню технічних засобів навчання. Ці навчальні технології забезпечують ефективну та якісну підготовку лікаря-фахівця та можуть бути використані в інтернатурі з фаху “Внутрішні хвороби”.