СУЧАСНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИКЛАДАННЯ КЛІНІЧНОЇ ФАРМАЦІЇ СТУДЕНТАМ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Мерецька, І. В. (Медична освіта, 2013)
Стрімкий розвиток фармацевтичного виробництва, поява значного числа оригінальних та генеричних засобів, розши- рення меж “самолікування” вимагають підвищення якості підготовки провізорів і передбачають глибокі знання основ- них питань етіології, патогенезу, симптоматики найважливіших захворювань, фундаментальних понять і проблем за- гальної та спеціальної фармакології, критеріїв діагностики невідкладних станів, методології вибору найбільш ефектив- них і безпечних лікарських засобів.