ПІСЛЯДИПЛОМНА ОСВІТА ЛІКАРІВ: СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ЛІКУВАННЯ ФІБРИЛЯЦІЇ ПЕРЕДСЕРДЬ - Маслій, С. М. (Медична освіта, 2013)
У статті наведено методологічні особливості сучасних підходів до лікування фібриляції передсердь. У розрізі “upstream”- стратегії продемонстровано ефективність застосування блокатора рецепторів ангіотензину ІІ олмесартану та біофлаво- ноїду кверцетину у комплексній терапії хворих на фібриляцію передсердь. Означено, що одним із основних чинників реалізації сучасних стратегій лікування повинна стати безперервна післядипломна освіта лікарів.