КЛЮЧОВІ ПИТАННЯ ВИКЛАДАННЯ ПРЕДМЕТА “МЕДИЦИНА КАТАСТРОФ” У СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ - Кочін, І. В.; Акулова, О. М.; Сидоренко, П. І. (Медична освіта, 2013)
Обґрунтовані пріоритетні цільові контингенти навчання, програма предмета “Медицина катастроф” у системі після- дипломної підготовки лікарів у контексті реформування галузі охорони здоров’я України та потреб Державної служби медицини катастроф України.