ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА З ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ – НЕОБХІДНА СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО СПЕЦІАЛІСТА В ГАЛУЗІ ФАРМАЦІЇ - Коробко, Д. Б.; Поляк, О. Б. (Медична освіта, 2013)
Узагальнено досвід проведення виробничої практики з фармацевтичної хімії для студентів фармацевтичного факуль- тету. Акцентовано увагу на важливості даної форми навчання у процесі підготовки спеціалістів в галузі фармації.