ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ “МЕДИЧНА ХІМІЯ” - Кирилів, М. В. (Медична освіта, 2013)
У статті викладено особливості застосування тестового контролю знань при вивченні дисципліни “Медична хімія”. Тестовий контроль сприяє активізації пізнавальної діяльності, формує у студентів навички самостійної роботи, розвиває вміння логічно мислити тощо. Застосування тестового контролю знань потрібно використовувати у комплексі з іншими методами, лише тоді він буде повним і об’єктивним.