ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК НА КАФЕДРІ ПРОПЕДЕВТИКИ ПЕДІАТРІЇ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ - Калашнікова, К. А.; Старець, О. О.; Нікітіна, Н. О. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано викладання пропедевтики педіатрії за останні тридцять років. Окреслені проблеми формуван- ня навчальної діяльності на сучасному етапі.