КРЕДИТНО-МОДУЛЬНА СИСТЕМА: ДОСВІД ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ - Йолтухівський, М. В.; Коновалов, С. В.; Гусакова, І. В. (Медична освіта, 2013)
У статті розглядаються практичні результати впровадження кредитно-модульної системи навчання на кафедрі нор- мальної фізіології ВНМУ, порівнюються результати навчання за традиційною системою оцінювання та кредитно-мо- дульною системою (аналізується успішність студентів медичного та стоматологічного факультетів).