КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ - Загричук, Г. Я.; Марценюк, В. П. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуто окремі питання щодо підвищення якості підготовки фахівців в сучасних умовах.