ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСВОЄННЯ ІНФОРМАЦІЇ СТУДЕНТАМИ З РІЗНИМ ТИПОМ ІНФОРМАЦІЙНОГО МЕТАБОЛІЗМУ - Бількевич, Н. А. (Медична освіта, 2013)
Шляхом анкетування, ознайомлення з описом психологічного типу та соціонічного інтерв’ю визначено тип інформа- ційного метаболізму (ТІМ) у 183 студентів 3 курсу медичного факультету. Встановлено ряд особливостей таких психічних якостей, як пізнання (увага, зорова пам’ять), мислення (розуміння кількісних співвідношень та прихованих законо- мірностей), комунікативність у студентів з різним ТІМ. Це вказує на необхідність врахування його в організації навчаль- ного процесу.