ВИКЛАДАННЯ СУДОВОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “СТОМАТОЛОГІЯ” - Беженар, І. Л. (Медична освіта, 2013)
У статті розкрито особливості викладання судової медицини (стоматології) для студентів стоматологічного факультету зі спеціальності “Стоматологія”. Показано роль профілізації та наочності у процесі набуття знань, практичних навичок і вмінь майбутніми лікарями-стоматологами.