АЛІМЕНТАРНА ПРОФІЛАКТИКА ДИСТРЕСУ, ЯК РОЗДІЛ ДИСЦИПЛІНИ “ГІГІЄНА ТА ЕКОЛОГІЯ”, У СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ МЕДИЧНОГО ПСИХОЛОГА - Аністратенко, Т. І. (Медична освіта, 2013)
Стрес є поліетіологічним і поліпатогенетичним чинником впливу на організм, який призводить до численних психосо- матичних розладів. Володіння методами та засобами аліментарної корекції стресу та профілактики дистресу є обов’язко- вим у системі підготовки медичного психолога.