ЗАПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ У ПРАКТИКУ РОБОТИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ТДМУ - Крицький, І. О.; Гощинський, П. В.; Крицька, Г. А. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано п’ятирічний досвід впровадження кредитно-модульної системи на медичному факультеті, де здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями “Лікувальна справа”, вивчено ставлення основних суб’єктів пед- процесу до організації навчання на засадах Болонської системи, визначено переваги нових технологій організації на- вчального процесу та програми і їх причини.