РЕЦЕНЗІЯ - Чорноус, Є. С. (Медична освіта, 2013)
Рецензія на підручник М. А. Андрейчина, О. Л. Івахова “Медсестринство при інфекційних хворобах” (видання друге, доповнене і виправлене) для студентів вищих медичних навчальних закладів І–ІІІ рівнів акредитації