ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ НЕЙРОХІРУРГІЇ І НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Сон, А. С.; Добровольський, В. В.; Горанський, Ю. І.; Перькова, Г. В.; Стоянов, О. М.; Лебідь, О. П. (Медична освіта, 2013)
У статті представлений аналіз методичних підходів щодо підвищення мотивації студентів для покращення якості навчання на кафедрі нейрохірургії і неврології Одеського національного медичного університету.