РОЛЬ ЦЕНТРАЛЬНОЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ У ПОКРАЩАННІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ КАФЕДРИ ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ - Роговий, Ю. Є.; Філіпова, Л. О.; Дорошко, В. А.; Дікал, М. В.; Слободян, К. В.; Лєньков, О. М. (Медична освіта, 2013)
У представленій публікації обгрунтовано, що патологічна фізіологія як фундамент експериментальної медицини повинна відігравати провідну роль у формуванні у студентів основ клінічного мислення та виконувати функцію методо- логії клінічних дисциплін, що досягається шляхом постійної інтеграції наукової роботи центральної науково-дослідної лабораторії з навчально-методичною роботою кафедри патологічної фізіології.