ДИСТАНЦІЙНА СИСТЕМА НАВЧАННЯ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ МАГІСТРА МЕДСЕСТРИНСТВА В ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО - Рега, Н. І. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуто питання впровадження дистанційної освіти для здобуття кваліфікації магістра медсестринства в Тернопільському державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського як один із елементів у реформуванні системи медичної освіти в Україні.