ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ В КОНТЕКСТІ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИВЧЕННІ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ - Мосула, Л. М. (Медична освіта, 2013)
Стаття присвячена деяким питанням організації самостійної роботи іноземних студентів при вивченні фармацевтич- ної хімії згідно з вимогами кредитно-модульної системи навчання. Відзначено, що саме добре продумана і педагогічно доцільно організована самостійна робота стимулює студентів до систематичної праці протягом семестру, навчального року та періоду професійного навчання.