ПЕДАГОГІЧНО-ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ КОМП’ЮТЕРНО- ОРІЄНТОВАНОГО ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Марценюк, В. П.; Коцюба, Р. Б. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуто педагогічно-психологічні аспекти вивчення комп’ютерно-орієнтованого вивчення іноземних мов, звернено увагу на роль студентів і викладачів