ВПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЯК ОСНОВИ ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО СПЕЦІАЛІСТА-СТОМАТОЛОГА - Кукурудз, Н. І. (Медична освіта, 2013)
У статті представлено впровадження кредитно-модульної системи на кафедрі терапевтичної стоматології Івано-Фран- ківського національного медичного університету. Відображено основні заходи підготовки предмета, показані методи навчання й оцінки набутих знань та умінь студентів на основі комплексного застосування поточного контролю, діагнос- тичних моделей і тестової перевірки знань.