АНАЛІЗ СКЛАДОВИХ НАВЧАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРИ ВИВЧЕННІ ПРЕДМЕТА “ЗАГАЛЬНА ХІРУРГІЯ” - Запорожан, С. Й.; Герасимчук, П. О. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано складові навчальної інформації при вивченні предмета “Загальна хірургія” у Тернопільсько- му державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського.