АКТУАЛЬНІСТЬ ГАРМОНІЗАЦІЇ “ФОРМАЛЬНИХ” ТА “НЕФОРМАЛЬНИХ” МЕТОДІВ НАВЧАННЯ - Ахтемійчук, Ю. Т.; Слободян, О. М.; Проняєв, Д. В.; Товкач, Ю. В. (Медична освіта, 2013)
У статті автори діляться досвідом застосування дистанційних методів навчання та неформальних методів спілкування зі студентами. Акцентується увага на виникненні нових проблем в освітній галузі, які викликані існуючими соціально- економічними умовами життя суспільства. Наведені можливі способи їх вирішення. Сформовані основні напрями розвит- ку сучасної освітньої галузі, які спрямовані на покращення адаптації та підвищення мотивації студентів до навчання в нових для них умовах.