ІСТОРІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ННІ МЕДСЕСТРИНСТВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО - Ястремська, С. О.; Господарський, І. Я.; Усинська, О. С.; Рега, Н. І.; Коноваленко, С. О.; Городецький, В. Є. (Медична освіта, 2013)
Стаття присвячена історії становлення та розвитку ННІ медсестринства у складі Тернопільського державного медич- ного університету імені І. Я. Горбачевського. За декілька років ННІ медсестринства став одним із передових закладів медсестринської освіти в Україні. Сьогодні тут проводиться підготовка бакалаврів та магістрів медсестринства, створена та успішно працює програма дистанційної освіти, функціонує Міжнародна медсестринська школа. У найближчих планах ННІ – удосконалення програми дистанційного навчання з метою залучення більшої кількості студентів.