У МАЙБУТНЄ РУХАЄМОСЯ З УПЕВНЕНІСТЮ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО IНСТИТУТУ ФАРМАКОЛОГIЇ, ГIГIЄНИ ТА МЕДИЧНОЇ БIОХIМIЇ IМ. М. П. СКАКУНА - Пашко, К. О.; Острівка, О. І.; Яворська, С. І. (Медична освіта, 2013)
У статті коротко подана історія створення ННІ фармакологiї, гiгiєни та медичної бiохiмiї ім. М. П. Скакуна, досягнення інституту з виконання Концепції розвитку ТДМУ імені І. Я. Горбачевського (2006 р.). Намічені перспективи подальшого розвитку Навчально-наукового інституту фармакології, гігієни та медичної біохімії ім. М. П. Скакуна на 2012–2017 роки.