НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ В ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ І. Я. ГОРБАЧЕВСЬКОГО: ІСТОРІЯ І ПЕРСПЕКТИВИ - Корда, М. М. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлені етапи становлення факультету іноземних студентів Тернопільського державного медичного уні- верситету ім. І. Я. Горбачевського. Показані також перспективи розвитку факультету, які тісно пов’язані із загальною концепцією розвитку Тернопільського державного медичного університету.