ДОСВІД СТВОРЕННЯ ЛІКАРНІ ВРОЦЛАВСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ З ОГЛЯДУ НА ПРОБЛЕМИ РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ В УКPAЇНІ - Олійник, О. В. (Медична освіта, 2013)
Стаття присвячена вивченню досвіду клініки медичної академії Вроцлава та можливості використання цього досвіду при реформуванні вітчизняної медичної галузі.