ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ “ОСНОВИ КОСМЕТИЧНОЇ ХІРУРГІЇ” СТУДЕНТАМ V КУРСУ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 7.110202 “ТЕХНОЛОГІЯ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ” НА КУРСІ КОМБУСТІОЛОГІЇ КАФЕДРИ ЗАГАЛЬНОЇ ТА ОПЕРАТИВНОЇ ХІР - Гуда, Н. В.; Бігуняк, В. В. (Медична освіта, 2013)
Стаття розкриває основні положення навчальної програми з предмета “Основи косметичної хірургії”для студентів V курсу фармацевтичного факультету зі спеціальності 7.110202 “Технологія парфумерно-косметичних засобів”, адаптова- ної до умов роботи базового відділення опікової травми та пластичної хірургії, напрямків наукової та практичної діяль- ності викладачів курсу комбустіології кафедри загальної та оперативної хірургії з топографічною анатомією ТДМУ імені І. Я. Горбачевського.