ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ МІЖ УСПІШНІСТЮ СТУДЕНТІВ ТА ЇХ ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИМИ СТАНАМИ - Гнатюк, М. С.; Татарчук, Л. В.; Гнатюк, Р. М. (Медична освіта, 2013)
У статті представлені результати щодо вивчення взаємозв’язків між успішністю студентів та їх психофізіологічними станами. Показано, що успішність право- і ліворуких студентів при вивченні оперативної хірургії та топографічної ана- томії різна, що вимагає індивідуальних підходів з врахуванням особливостей психофізіології студентів при читанні лекцій та проведенні практичних занять.