КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ У СЛОВАЧЧИНІ - Бабінець, Л. С. (Medical Education, 2015)
У статті проаналізовано цінний для України досвід організації роботи системи охорони здоров’я у Словацькій Республіці на уніфікованих засадах країн ЄС та процесу підготовки кадрів для неї згідно з вимогами Болонської декларації у системі освіти, особливо в умовах реформування системи охорони здоров’я на засадах сімейної медицини та розмежування рівнів надання медичної допомоги населенню, а також інтеграції системи медичної освіти до Болонського процесу.