ОРГАНІЗАЦІЯ ВИКЛАДАННЯ ГІГІЄНИ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ СТУДЕНТАМ ПЕДІАТРИЧНОГО І МЕДИКО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРОФІЛЮ - Перцева, Т. О.; Шевченко, О. А.; Рублевська, Н. І.; Штепа, О. П.; Євтушенко, В. В.; Главацька, В. І.; Григоренко, Л. В.; Крамарьова, Ю. С. (Medical Education, 2013)
У статті наведені матеріали з організації викладання гігієни з циклу “Гігієна дітей та підлітків” студентам медичних факультетів, які навчаються за спеціальностями “Педіатрія” та “Медико-профілактична справа”. Обговорюються особ- ливості навчального процесу з урахуванням сучасних потреб, пов’язаних з реформою системи охорони здоров’я України.