МОДЕЛЬ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ У МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ: АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ІСПИТУ«КРОК» - Hantimurova, N. I. (Медична освіта, 2020)
У статті розглянуто особливості змісту освіти іноземних громадян у закладах вищої освіти України, здійснено аналіз етапності сучасної вищої медичної освіти, та організації навчального процесу в цілому. Проведено порівняльну характеристику успішності іноземних студентів за результатами ліцензійного тестового іспиту «Крок» у межах визначених спеціальностей, а також відмічено процес адаптації іноземних студентів до умов проживання і навчання в Україні.