СТВОРЕННЯ ТИПОВОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ З ДИСЦИПЛІНИ “ПРОПЕДЕВТИКА ДИТЯЧОЇ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ” ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Хоменко, Л. О.; Остапко, О. І.; Голубєва, І. М. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено особливості структурування Типової програми з пропедевтики дитячої терапевтичної стоматології відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу, а також розрахунок шкали оцінювання знань студентів з даної дисципліни.