ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИКЛАДАННІ ФІЗІОЛОГІЇ - Родинський, О. Г.; Демченко, О. М.; Мозгунов, О. В.; Гузь, Л. В.; Неруш, П. О. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено застосування новітніх технологій при викладанні фізіології студентам Дніпропетровської державної медичної академії, що сприяє покращенню засвоєння матеріалу та загального рівня підготовки майбутніх спеціалістів.