ФАХОВА ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ ОТОРИНОЛАРИНГОЛОГІЇ - Мітін, Ю. В.; Дєєва, Ю. В.; Островська, О. О.; Криничко, Л. Р.; Мотайло, О. В. (Медична освіта, 2013)
У статті наведено досвід кафедри оториноларингології в організації навчального процесу в умовах кредитно-модульної системи, наші досягнення в плануванні та проведенні практичних занять і лекцій.