ОСВОЄННЯ СТУДЕНТАМИ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ПРИ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ: ПРОБЛЕМИ ТА ПОШУК ШЛЯХІВ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Думанський, Ю. В.; Талалаєнко, О. М.; Первак, М. Б. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано ситуацію щодо навчання студентів практичним навичкам при кредитно-модульній організації навчального процесу в Донецькому національному медичному університеті. Висвітлено проблеми, що склалися, та заз- начено шляхи їх вирішення.