ДОСВІД НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН НА КАФЕДРІ ЗАГАЛЬНОЇ ХІРУРГІЇ В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОСВІТИ - Гудз, І. М.; Геник, С. М.; Михальчук, Д. С.; Дмитрів, І. В.; Симчич, А. В. (Медична освіта, 2013)
Проведено аналіз стану вивчення загальної хірургії в Івано-Франківському національному медичному університеті студентами 2 і 3 курсів факультету підготовки іноземних громадян за спеціальностями “Лікувальна справа” і “Педіат- рія”. Перехід на систему навчання відповідно до засад кредитно-модульної системи є прогресивним і ефективним, проте зобов’язує зберегти всі позитивні надбання та досягнення в галузі медичної освіти, які здійснено в нашому університеті за 65 років функціонування.