ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ- СТОМАТОЛОГІВ ПІСЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ - Громов, О. В.; Герасимчук, П. Г.; Коваленко, М. О.; Котелевський, Р. А. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуто об’єм і перелік практичних навичок, які відпрацьовуються на практичних заняттях і виробничій практиці, відповідно до вимог Болонської декларації.